Apartma istrska hiša Valerija

Apartmaji in zasebne sobe
Lokacija: Dekani 142, 6271 Dekani
Vrsta: 3 zvezdice


Počitniška hiša – stilno opremljena samostojna kamnita istrska hiša, se nahaja v centru tipične istrske vasice Dekani, ki leži nad dolino reke Rižane in le 7km od središča mesta Koper (Capodistria). V hiši v velikosti skupaj 100m2 se nahaja v pritličju dnevna soba s kaminom, jedilnica in kuhinja, v nadstropju pa kopalnica z masažno kadjo in 3 spalnice za 6 odraslih oseb + pomožno ležišče.

Hiša je v celoti sodobno in stilno opremljena; na voljo je KTV in internet. Hiša je klimatizirana, opremljena je z vsemi gospodinjskimi stroji (hladilnik, pečica, pralni in pomivalni stroj idr.) in potrebščinami za udobno bivanje. Hiša ima 50 m2 ograjenega dvorišča z vrtno mizo in stoli. Možnost parkiranja za en avtomobil ali več motorjev (motoristom in kolesarjem prijazno) je v ograjenem dvorišču pred hišo. Dodatna parkirna mesta so na voljo izven dvorišča – tik ob hiši. Na voljo pa je tudi možnost hrambe koles v zaprtem prostoru ob hiši.

Hiša je le 7 minut vožnje z avtomobilom (15 minut s kolesom) oddaljena od središča mesta Koper, ki ima bogato zgodovino in v katerem se nahajajo številne kulturne znamenitosti. Enaka oddaljenost je tudi do morja in 10 minut do Trsta (Italija). Lokacija je atraktivna za pohodnike, saj je le 5 minut hoje od gozda in številnih gozdnih poti, ki vodijo proti Kraškemu robu. Atraktivna je tudi za kolesarje saj je v bližini kolesarska trasa Parenzana (5 minut), ki vodi od Italijanskega dela preko Slovenije na Hrvaško. Lokacija je v bližini Kraškega roba in plezalne stene v Ospu. 5 km je oddaljeno mokrišče Škocjanski zatok.

Osnovna ponudba

Sušilec za lase, pralni stroj, kabelska televizija, opremljena kuhinja z aparatom za kavo, mikrovalovno pečico, hladilnikom, pečico, pomivalnim strojem, toaster

Infrastruktura

garaža, parkirišče, terasa, miza in žar na vrtu-dvorišču

 

Oddaljenost

Lokalna avtobusna postaja 500 m, center mesta Koper 7 km, gostinski lokali 500 m, morje, plaža 6 km, železniška postaja 6 km

Športna ponudba

V bližini plezalna stena, plezanje, pohodništvo, kolesarjenje, ribolov

Posebnosti

Oddaja se celotna hiša, dobrodošlica, govorijo angleško, govorijo nemško, govorijo italijansko, govorijo hrvaško

Kontakt in lokacija

G: +386 41 311 170

E: istrska.hisa.dekani@gmail.com

Dostop z avtobusom: DA

Predhodna registracija za ogled obrata: NE

Ponudba

Število sob: 3

Število postelj: 7