Guest House Red Fairytale – Rdeča Pravljica

Apartmaji in zasebne sobe
Lokacija: Marezige 14, 6273 Marezige
Vrsta: 2 zvezdici


Že ime “Rdeča Pravljica” našega privat apartmaja vam pove, da se boste pri nas prijetno počutili in doživeli pravljično, sprostitveno bivanje.

Naša okolica je obdana z zelenjem in vinogradi, kjer se lahko sprehajate, na svežem zraku. Uživate pri poslušanju žvrgolenja ptic ter občudujete neokrnjeno naravo naša hiša leži v sorazmeroma majhni vasi Marezige, kjer so gostom na razpolago tipične lokalne jedi, poskušina in nakup vrhunskih vin v raznih kleteh, med drugim Klet Čehovin, saj je naša družina poznana, kot kvaliteten lokalni pridelovalec vin in oljčnega olja  in vam bomo z veseljem postregli z našo domačo žlahtno kalpljico.

Naša vas je odaljena cca 10km od mesta Koper. Staro jedro je zgrajeno v tipičnem benečanskem slogu z vrsto zanimivih zgradb in vsekakor vredno ogleda. Naša vasica je odlično izhodišče za ogled in raziskovanje bljižnjih vasic in njihovih zanimivosti ter treh obalnih mestec z turističnim biserom t.j. Portorožem ter še z morebitnim skokom do bljižnje Hrvaške. Prav tako je izhodišče za kolesarjenje z raznovrstnimi turami v notranjost slovenske istre ali do obalnih mest.

Ponujamo vam 3 idilično opremljene apartmaje:

  • 1. apartma , 4 osebe,
  • 2. apartma, 4 osebe,
  • 3. apartma, 6 oseb.

Za ponudbo ter rezervacije nam pišite na mail ali pokličete.

 

Kontakt in lokacija

G: +386 (0)31 335 685 ali +386 (0)41 271 455

E: apartament.redfairytale@gmail.com

Dostop z avtobusom: NE

Predhodna registracija za ogled obrata: NE

Ponudba

Pešpoti

Število sob: 2

Število postelj: 4

Možnost sprejema skupin nad: 4