Apartmaji Medved

Apartmaji in zasebne sobe
Lokacija: Ulica Agrarne reforme 19, 6000 Koper


V popolnoma obnovljeni mestni hiši (junij 2012), Vam nudimo 7 moderno opremljenih apartmajev različne velikosti z 2 do 6 ležišči. Apartmaji se nahajajo v samem centru starega mestnega jedra Kopra.

Vsa stanovanja so klimatizirana, kvalitetno in lično opremljena za brezskrbno in prijetno bivanje. Vsi apartmaji imajo teraso ali balkon. Poskrbeli smo tudi za varno shranjevanje vaših koles, s katerimi boste prevozili čudovite kolesarske poti, ki jih ponuja naša prelepa obala. V apartmajski hiši imate na voljo tudi pralni in sušilni stroj na kovance.
Apartma 101: (4 – 6 oseb) pritličje, dvosobno stanovanje, 2x spalnica, dnevni prostor s kuhinjo (steklo-keramični štedilnik z napo) in raztegljivim ležiščem za 2 osebi, kopalnica s prho, klimatska naprava, kTV, internet, komplet opremljeno, terasa.

Apartma 102: (2-4 oseb) I. nadstropje, enosobno stanovanje, 1x spalnica s dvemi ležišči, dnevni prostor s kuhinjoin raztegljivim ležiščem za 2 osebi, kopalnica s prho, klimatska naprava, kTV, internet, komplet opremljeno, balkon.

Apartma 103: (3- 5 oseb) I. nadstropje,enosobno stanovanje, 1x spalnica s tremi ležišči, dnevni prostor s kuhinjo in raztegljivim ležiščem za 2 osebi, kopalnica s prho, klimatska naprava, kTV (Lcd zaslon), internet, komplet opremljeno, balkon.

Apartma 104: (2 osebi) II. nadstropje, garsonjera z dvemi ležišči, kuhinjski blok, kopalnica s prho, klimatska naprava, kTV, internet, komplet opremljeno, terasa.

Apartma 105: (3-5 oseb) II. nadstropje, enosobno stanovanje, 1x spalnica s tremi ležišči, dnevni prostor s kuhinjo in raztegljivim ležiščem za 2 osebi, kopalnica s prho, klimatska naprava, kTV, internet, komplet opremljeno, terasa.

Apartma 106: (2 osebi) III. nadstropje, garsonjera z dvemi ležišči, kuhinjski bloki, kopalnica s prho, klimatska naprava, kTV, internet, komplet opremljeno, terasa.

Apartma 107:(2 osebi) III. nadstropje, garsonjera z dvemi ležišči, kuhinjski bloki, kopalnica s prho, klimatska naprava, kTV, internet, komplet opremljeno, velika terasa.

*Oddaja apartmajev je možna od junija do septembra.

Kontakt in lokacija

G: +386 (0)41 345 625

E: info@apartments-medved.com

W: http://www.apartments-medved.com/

Dostop z avtobusom: NE

Predhodna registracija za ogled obrata: NE

Ponudba

Število sob: 7

Število postelj: 16

Možnost sprejema skupin nad: 20

SlovenščinaAngleščinaHrvaščinaItalijanščinaNemščina