Apartmaji Leo, Ana, Lily

Apartmaji in zasebne sobe
Lokacija: Ulica pri Vodnjaku 5, 6000 Koper


V lepo prenovljeni kamniti hiši, imajo lastne vhode in se nahajao v pritličju. do plaže je samo 5 min hoje.  V bližnjem baru Veneziana  je možnost zajtrka in masaže .Možnost izposoje koles.

Hišni ljubljenčki zaradi alergij niso dovoljeni. Odjava gostov je najkasneje do 12h ,..prijava novih pa od 12-23h najkasneje.

V kolikor bo možno se čas prihoda ali odhoda  lahko podaljša. Kajenje in zabave in dodatni gosti niso dovoljene.

Apartma Leo je najmanjši,primeren  je za dve odrasle osebe. Postelja  plus pomožno ležišče. Primeren je za poslovne kratke obiske ali krajše počitnice.

Apartma Lily se nahaja v pritličju ima lasten vhod,ločeno veliko posteljo  180×200 ter  udobeno  raztegljivo sedežno. Primeren je za družine z otroci. ker je brez stopnic je primeren tudi za  starejše, slabše gibljive goste.

Apartma Ana ima ločeno spalnico za 4 odrasle osebe,Možnost otroške posteljice.  Posebej je mini kuhinja in kopalnica. V uporabi je tudi pralni stroj.

Cena čiščenja je 15 eur na bivanje. Turistična taksa 1,27eur na osebo. Cena apartmaja je giblje od 20eur do 60 eur odvisno od  termina in zasedenosti. Prosim pokličite za ceno.

 

Kontakt in lokacija

G: +386 (0)70 700 777

Dostop z avtobusom: DA

Predhodna registracija za ogled obrata: NE

Ponudba