Caffe Costadoro

Lokacija: Pristaniška ulica 3, 6000 Koper


Skupina Costadoro, proizvajalec pražene kave na področju HO.RE.CA, danes predstavlja eno uspešnejših podjetij severne Italije. S preko 150 milijonov postreženih vrhunskih kav letno in prisotnostjo v več kot 30 različnih državah, si je pridobila naziv odličnosti v svetovnem merilu. Danes predstavlja podjetje dober zgled na področju širjenja kulture italijanskega ”espressa” po celem svetu. Skupina Costadoro si je zaradi vložene natančnosti in skrbnosti pri proizvodnji kave priborila prvorazredno vlogo na mednarodnem tržišču. To so pomembne vrednote, ki opravičujejo zaupanje številnih strank v Italiji in širom sveta. Iskanje odličnosti in natančna pozornost vsakega člena proizvodne verige so za skupino Costadoro ključnega pomena. Inovacije in znanstvene raziskave so del vsakdanjega cilja, ponuditi strankam ne le kavo, ampak pravi trenutek ekstaze.

SMO KREATIVNI

V naših vrstah se zavedamo, da kreativna klima v podjetju spodbuja osebno rast zaposlenih, ter tako pozitivno vpliva tudi na zadovoljstvo naših strank.

SMO PRIJAZNI

Naše osebje stremi k prijaznemu, profesionalnemu in hkrati nevsiljivemu odnosu do strank. Tako si prizadevamo nuditi vrhunsko postrežbo, ki bo enakovredna kakovosti naših izdelkov.

Kontakt in lokacija

G: +386 (0)40 165 466

E: info@costadoro.si

W: https://costadoro.si/

Dostop z avtobusom: NE

Predhodna registracija za ogled obrata: NE

Ponudba