Casa Veneziana

Moteli
Lokacija: Ribiški trg 9, 6000 Koper
Vrsta: 4 zvezdice


venezianaveneziana spa

Popolnoma obnovljena Beneško gotska hiša iz 14. stoletja v svojem čudovitem ambientu z beneškim pridihom združuje kulturno, gastronomsko in prenočitveno doživetje. Casa Veneziana se nahaja v starem mestnem jedru Kopra tik ob severni obvoznici in vhodu v Luko Koper, 300 m od mestne plaže.

Ponujamo vam nove sodobne sobe s 4-imi zvezdicami, opremljene z vsem, kar potrebuje sodoben človek za poslovni turizem ali prijeten oddih. Uživate lahko v našem samopostrežnem, kontinentalnem ali italijanskem zajtrku. Za daljše bivanje vam bo morda bolj priročen naš studio apartma.

Po predhodnem dogovoru vam nudimo prevoz do 150 km z luksuznim hotel shuttle.

Pri nas si lahko izposodite tudi kolesa in se odpravite po kolesarski poti “Parenzana”, saj je to področje zelo priljubljeno za kolesarjenje in Casa Veneziana je odlična izhodiščna točka.

Če iščete možnost preživljanja prostega, dopustniškega ali delovnega časa v prijetnem okolju, vas vljudno vabimo, da nekaj svojega časa preživite z nami. Osebno vam bomo posredovali vse potrebne informacije in z veseljem ustregli vašim željam.

Poskrbeli bomo, da se boste počutili varne, sproščene in dobrodošle in prepričani smo, da se boste z veseljem znova vračali.

Kontakt in lokacija

T: +386 5 6261240

E: info@casaveneziana.si

W: http://www.casaveneziana.si/sl-si

Dostop z avtobusom: NE

Predhodna registracija za ogled obrata: NE

Ponudba

Število sob: 15

Število postelj: 40