Dijaški in študentski dom Koper

Mladinski hoteli
Lokacija: Cankarjeva 5, 6000 Koper
Vrsta: 1 zvezdica


Dijaški dom Koper se nahaja v starem mestnem jedru Kopra. Ponujajo dnevne in večdnevne nočitve z zajtrkom, pol penzione in polne penzione v dvoposteljnih sobah.

Dijaški dom Koper se nahaja v starem mestnem jedru Kopra. Ponujajo dnevne in večdnevne nočitve z zajtrkom, pol penzione in polne penzione v dvoposteljnih sobah.

Poleg tega imate v večernih urah možnost osvežitve na terasah in v atriju. Tv prostor, računalnico, mize za namizni tenis, kolesarnico, pralnico, internet in možnost organizacije zaključnih zabav v mali jedilnici.

Mesto vam ponuja kopanje na mestnem kopališču, sprehode in sončenje na Semedelski promenadi ter kopališče v Žusterni, oglede znamenitih kultrunih spomenikov mestnega jedra, prekrasne izlete, kolesarske proge in pohode po zaledju Slovenske Istre.
Za otroke nudijo zdravo prehrano, učilnice za otroške in druge delavnice, igre na dvorišču, sprehode po mestu in oglede večernih filmov. V mestnem kopališču Mačka se bodo otroci lahko varno kopali.

V starem mestnem jedru tik ob Stolnici, na čudovitem parku ” Brolo” in ob Gimnaziji Koper. Do nas lahko pridete tako, da iz avtoceste zavijete v center, mimo dveh krožišč, nato na desno do vhoda v Luko Koper (krožišče) in spet na desno po Cankarjevi ulici do Stolnice. Začasno lahko parkirate pred domom, pozneje pa lahko na naših parkiriščih za domom.

 

Kontakt in lokacija

T: +386 (0)5 662 62 50

E: ddkoper-recepcija@quest.arnes.si

W: http://www.ddkoper.si/index.php

Dostop z avtobusom: DA

Predhodna registracija za ogled obrata: NE

Ponudba

Število sob: 154

Število postelj: 446