Galerija re:gallery

Lokacija: Župančičeva 24, 6000 Koper


Re:Gallery je drugačna – pozitvno obarvana umetniška galerija v kateri so razstavljena raznolika dela nadarjenih ustvarjalcev.

V naši pestri ponudbi lahko najdete zanimive izdelke, ki bodo zavzeli poseben kotiček v vašem domu, izberete izvirno darilce za vaše najdražje ali popestrite vašo podobo z zares norim kosom nakita. Skratka, z njimi lahko obdarite sebe ali naredite zelo lep vtis in z edinstvenim kosom obdarjeni osebi izkažete velik znak pozornosti.

Delujemo na področju umetnosti. Na lep način želimo predstaviti dela slikarjev, kiparjev, oblikovalcev nakita in industrijskega designa, fotografov, modnih kreatorjev…skratka nudimo možnost vsakemu, ki ima umetniško žilico in smisel za estetiko, da se predstavi kot umetnik. Omogočamo “mladim” še neuveljavljenim ustvarjalcem, da svoja dela postavijo na ogled in naprodaj. To možnost imajo tako akademiki kot ljubiteljski ustvarjalci. Že sedaj sodelujemo s približno stotimi umetniki, kateri se iz tedna v teden spreminjajo in je zato ponudba zelo pestra ter raznolika, za vsak okus, po dostopnih cenah. Vsi izdelki so unikatni ter ročno izdelani.

Kontakt in lokacija

G: +386 31 559 096

E: rebeca.redek@regallery.si

W: http://www.regallery.si/

Dostop z avtobusom: NE

Urnik: Ponedeljek - petek: 10:00-18:00, Sobota: 10:00-12:00

Predhodna registracija za ogled obrata: NE

Ponudba