Garni Mimosa

Apartmaji in zasebne sobe
Lokacija: Srgaši 38a, 6274 Šmarje
Vrsta: 2 zvezdici


 

Na Križišču Šmarje, ob glavni cesti, ki pelje od Kopra (5 km) v hrvaško Istro, v bližini Portoroža (14 km) in Izole (6 km) stoji naša hiša Garni Mimosa, v kateri vam za vaš krajši ali daljši počitek ponujamo sobe in apartmaje, skupni prostor z zajtrkovalnico, prostorno, osvetljeno in varovano parkirišče ter brezžični internet. Lahko si izposodite kolesa, igrate ping pong, badminton ali se samo sprehajate po poteh šavrinskega gričevja. Poskrbeli bomo, da se boste v naši hiši počutili prijetno in si z mirnim počitkom pridobili novih moči.

ŠMARJE – Pozitivna energija šavrinskega gričevja
Vstopate v svet istrskega kamna, živopisanega ruja, vitkih – temnozelenih cipres, grmov dišeče lavande, zimzelenih oleandrov in brnistre, ki pričarajo pokrajini značilni mediteranski ton. Blagodejni poletni vetrič in značilna zimska burja se mešata s predalpskim zrakom in zdravilnim vplivom Sečoveljskih solin, ki veje po dolini in strugi reke Dragonje. Središče tega prostora so Šmarje, v preteklosti znane po peki kruha v krušnih pečeh (koncan kruh). V vinogradih in vinskih kleteh od Gažona na SZ do Briča na J, v lesenih sodih zori žametni refošk in slamnato zlatorumena malvazija. Na terasastih pobočjih vasi so slikoviti nasadi oljk z značilno istrsko belico, pendolino, licino in posebost- krkavško oljko, iz katerih stisnejo izjemno kakovostno in zdravju blagodejno oljčno olje.
Med mediteranskim zelenjem si lahko v bližnji okolici  izberete razne aktivnosti, ki vas bodo sprostile: kopanje v morju, jahanje konjev, streljanje na glinaste golobe (Trap), kolesarjenje (evropska kolesarka pot). V bližnjih gostilnah vam bodo rade volje postregli okusno domačo hrano in tipična istrska vina.

Cena v eur na dan:

Dvoposteljna soba – 75 eur

Enoposteljna soba – 60  eur

Družinski apartma za    6 oseb – 160 eur

Družinski apartma za 5 oseb – 130 eur

Družinski aparma za 4 osebe – 120 eur

 

Apartma z balkonom za 4 osebe – 130 eur

Apartma z balkonom za 3 osebe  – 120 eur

Apartma za 2-3 osebe – 110 eur

Zajtrk za 1 osebo na dan je 5 eur.

 

Parkirišče za avtodome:

13 eur – parking in elektrika

18 eur – parking, elektrika, voda

V glavni sezoni (julij in avgust) je cena za avtodome:

18 eur – parking in elektrika

25 eur – parking, elektrika, voda

 

Kontakt in lokacija

T: +386 (0)5 656 04 15

G: +386 (0)41 614 776

E: garni.mimosa@gmail.com

W: http://garni-mimosa-si.book.direct/sl-si

Dostop z avtobusom: NE

Predhodna registracija za ogled obrata: NE

Ponudba

Število sob: 7

Število postelj: 15

Možnost sprejema skupin nad: 15

SlovenščinaAngleščinaHrvaščinaItalijanščinaNemščinaSrbščina