Hotel Bio

Hoteli
Lokacija: Vanganelska cesta 2, 6000 Koper
Vrsta: 3 zvezdice


Včasih za prijetno vzdušje, miren spanec in dobro hrano ni treba ravno do Portoroža. Ustavite se v Kopru in obiščite Hotel Bio, ki se nahaja le kilometer in pol od samega središča mesta Koper, a je vseeno lociran v mirni okolici, kar zagotavlja gostom miren spanec. Družina Vodišek je tista, ki bo poskrbela, da se boste v njihov hotel radi vračali.

Ker ljudje vedno bolj cenimo domačnost in prijaznost, je Hotel Bio z restavracijo, ki  ima večletno tradicijo in enkratno ponudbo, dobra odločitev. Toplo družinsko vzdušje, ki se prenaša iz roda v rod, vas bo v hotelu spremljalo na vsakem koraku.

Namestitev in skrb za gosta

Letos so v hotelu uredili tudi internet kotiček, saj se zavedajo pomembnosti svetovnega spleta. Gostom hotela oziroma restavracije je na voljo 24 urna brezplačna povezava v medmrežje, urejeno pa imajo tudi wireless povezavo, tako da je možna uporaba lasntega računalnika v sobah ali kjerkoli drugje v hotelu.

Hotelska namestitev zajema široko ponudbo bogato opremljenih sob: tri enoposteljne, 21 dvoposteljnih in pet  troposteljnih.

Vse sobe so udobno opremljene z  klimo, s telefonom, mini barom (polnjenje po želji ), TV sprejemnikom s kabelsko tv,  v kopalnici je sušilec za lase. Morda je posebnost hotela ta, da so pri njih dobrodošli tudi vaši ljubljenčki.

Odlična mediteranska kuhinja

Restavracija Vodišek je znana po odlični mediteranski kuhinji.

Poleg ribjih specialitet pa hotelu lahko preizkusite tudi mesne, vegetarijanske in pristne domače jedi. Ob kozarcu dobrega vina lahko uživate v prijetnem ambientu, obdanim z zelenjem.

Restavracija sprejme skupno do 230 oseb, zunanja terasa še dodatnih sto. Idealna je za organizacijo večjih poslovnih in družabnih srečanj, poslovnih kosil, jubilejnih praznovanj, poročnega slavja z glasbo v živo ali romantične večerje v dvoje.

Glede na njihove dolgoletne izkušnje z organizacijo porok vam danes lahko ponudijo kompletno organizacijo družabnega dogodka, aranžmaja in ureditve.

Kontakt in lokacija

T: +386 5 625 88 84

G: +386 41 761 392

E: info@hotel-bio.com

W: http://www.hotel-bio.si/

Dostop z avtobusom: DA

Oddaljenost od plaže: 1,3 km

Predhodna registracija za ogled obrata: NE

Ponudba

Število sob: 28

Število postelj: 70

Možnost sprejema skupin nad: 330

Kongresne/konferenčne kapacitete: 150

Število notranjih sedišč: 230

Število nadkritih zunanjih sedišc: 100