Študentski dom Koper - Motel Port

Mladinski hoteli
Lokacija: Ankaranska 7, 6000 Koper


V Študentskem domu Univerze na Primorskem, ki je na Ankaranski cesti 7 v Kopru (v 2. nadstropju objekta Čebelnjak za trgovskim centrom Super Nova) nudimo prenočišča z zajtrkom v eno, dvo, tri ali štiri (po potrebi lahko dodamo še kakšno ležišče) posteljnih apartmajih od 1. julija do 31. avgusta po izjemno ugodnih cenah. Prijazno vabljeni.

V Študentskem domu Univerze na Primorskem, katerem se nahaja na Ankaranski cesti 7 v Kopru (v 2. nadstropju objekta Čebelnjak za trgovskim centrom Super Nova) nudimo prenočišča z zajtrkom v eno, dvo, tri ali štiri (po potrebi lahko dodamo še kakšno ležišče) posteljnih apartmajih od 1. julija do 31. avgusta po izjemno ugodnih cenah. Prijazno vabljeni.

Motel Port je od starega mestnega jedra Koper oddaljeno le nekaj minut peš in omogoča ogled kulturnih in ostalih znamenitosti, ne da bi zato potrebovali prevoz. Leži na odlični lokaciji, na obrobju mesta, od koder je le 700 metrov do mestne plaže, v neposredni bližini sta avtobusna in železniška postaja in veliki nakupovalni središči Planet Tuš ter Supernova.

 

Kontakt in lokacija

T: +386 5 611 75 44

G: +386 31 597 259

E: sdk.motelport@gmail.com

W: http://www.motel-port.si/

Dostop z avtobusom: DA

Predhodna registracija za ogled obrata: NE

Ponudba

Število sob: 32

Število postelj: 84