Vila Casa Oasa

Apartmaji in zasebne sobe
Lokacija: Marezige 19 c, 6273 Marezige


Vila Casa Oasa je pravi izbor za vse, ki si želite kvalitetnih, predvsem pa mirnih počitnic v osrčju slovenske Istre, natančneje v kraju Marezige.

Odmaknjeni od mestnega vrveža, z veliko mero zasebnosti in našega posluha za vaše prijetno bivanje ter individualne želje vam ponujamo še veliko drugih razlogov, da obiščete Caso Oaso.

Glede na vaše želje in potrebe vam nudimo sobe različnih velikosti s pogledom na bazen ali na morje. Sobe so klimatizirane in opremljene v starinskem slogu. Vsaka soba ima svoj zunanji vhod, lastno kopalnico, mini bar, TV, SEF in PC-internet.

V vročih poletnih dnevih lahko uživate na soncu in se osvežite v zunanjem bazenu ali pa se prepustite razvajati vodni masaži whirlpoola.

Dobrodošli ste tudi v našem baru, kjer vam poleg zajtrkov in osvežilnih pijač lahko organiziramo zabave glede na vaše želje.

V naši okolici je obilo možnosti za rekreacijo (kot so kolesarjenje, sprehodi, tenis, otroško igrišče…), izlete in zabavo. Z veseljem vam bomo pomagali najti pravi izbor za vas.

Za vse, ki si želite sprostitve ob morju priporočamo tudi lepo urejeno plažo v mestu Koper, ki je od nas oddaljeno le deset minut vožnje.

*Oddaja je možna skozi celotno leto.

Veselimo se vašega obiska v Casa Oasi!

Kontakt in lokacija

G: +386(0)41 237048, +386(0)41 665 933

E: hribernik.borut@siol.net

W: http://www.casaoasa.com/?lang=sl

Dostop z avtobusom: DA

Predhodna registracija za ogled obrata: NE

Ponudba

Število sob: 4

Število postelj: 14