VILA POLONZA

Lokacija: Kolomban 38h, 6280 Ankaran
Vrsta: 4 zvezdice


Samostojna hisa obdana z oljkami in z cudovitim razgledom na koperski zaliv.Kuhinja z vsem potrebnim je del open space(kjer je en raztegljivi divan) in lepa jedilnica za 6 oseb.Dve sobi kjer so postelje z 4 osebe.Dve kopalnici z okni:ena ima tus kabino,,v drugi je pralni stroj.Zunaj je velika veranda z kaminom,zunanji pomivalnik, od pomladi do jeseni  lepa miza z 6 stoli.Hisa je na Miljskem hribu, na pol poti med Koprom in Trstom.Moznost izletov po slovenski in hrvatski Istri, Trst, Miramare,Kraske jame,Lipica…Pestra izbira. Lahko pa je tudi idealen prostor za relax in pocitek.WE-fi limitato. TV.Parkirni prostor za dva avtomobila.

Jaz zivim v Padovi in sem vedno dostopna preko mobitela.Goste sprejme moj brat Ernest,ki zivi v blizini.

Jaz Vam dam na razpolago mojo hiso,prosim vas da jo lepo uporabljate. Vhodna vrtna vrata so tezka/drsna/ in jih je treba vsakic zapreti.Potem je pot do hise precej strma,vozit pocasi.

Ce uporabljate kamin,prosim pogasnite oglje. V nocnem delu hise ne uporabljajte cevljev.Ce imate domace zivali,pocistite za njimi in naj ne skacejo po divanu in posteljah. Prepovedano igrati z zogo ob zid , ker se pokvari.

Kontakt in lokacija

G: 003476270161

E: otticapittarello2@libero.it

Dostop z avtobusom: NE

Predhodna registracija za ogled obrata: NE

Ponudba

Število sob: 2

Število postelj: 5