Športni objekti

Arena Bonifika

Objekt ima veliko dvorano za igre z žogo (rokomet, odbojka, košarka) s tribunami, ki imajo 3.000 sedežev ter tri manjše dvorane za borilne športe in ples. Objekt uporabljajo za šolsko športno vzgojo, športno vadbo, občinske športne programe, športne igre, državna ligaška tekmovanja v košarki in rokometu ter kulturne in zabavne prireditve.

Športni objekt vsako leto obišče 287.000 uporabnikov in obiskovalcev prireditev.


 

Športno rekreacijski center Bonifika

Center obsega nogometni stadion s tribunami, veliko in malo nogometno igrišče z umetno travo, teniška igrišča ter zunanji fitnes.  Velikost: 52.411 m2

Center obsega nogometni stadion s tribunami, veliko in malo nogometno igrišče z umetno travo in razsvetljavo, pomožno peščeno nogometno igrišče, 9 peščenih teniških igrišč, 4 asfaltirana teniška igrišča, atletski stadion s 6 tartanskimi atletskimi stezami, skakališči za skok v daljino in višino, metališče za met diska in kladiva, 2 zunanji igrišči za mali nogomet, 2 zunanji igrišči za odbojko, 2 zunanji igrišči za košarko, skate park in trim stezo. Štiri peščena teniška igrišča se pozimi pokrijejo z balonom.

Športni center je namenjen šolski športni vzgoji, športni vadbi lokalnih športnih klubov, občinskim športnim programom za otroke in mladino, športnim igram, državnim ligaškim tekmovanjem v nogometu in atletiki.

Športni center vsako leto obišče okoli 170.000 uporabnikov in obiskovalcev prireditev.

 

Olimpijski bazen Koper

 

Olimpijski bazen Žusterna

Bazen je sodoben tekmovalni objekt povezan z letnim kopališčem. V zimskih mesecih je bazen pokrit z balonom. Program vključuje šolsko športno vzgojo, športno vadbo in tekmovanja v plavanju in vaterpolu ter rekreativno plavanje.

Bazen vsako leto obišče 30.000 športnikov in kopalcev.

 

Plezalna stena PLUS Climbing Koper

V Plezalnem centru Koper bodo uživali vsi, ki jih zanima plezanje ali se z njim profesionalno ukvarjajo, predvsem pa bodo veseli tisti/-e plezalci/-ke, ki se posvečajo balvanskemu plezanju. Telovadne površine se razprostirajo na 900 kvadratnih metrih. Gre za največjo in najsodobnejšo balvansko steno v Sloveniji.

 

Kontakt in lokacija

Ponudba