Poletje z Biseri

Termin: 07.08.2019 ob 21:00
Lokacija: Pokrajinski muzej Koper
Organizator: Agencija Easy d.o.o.
Prizorišče: Lapidarij Pokrajinskega muzeja
Brezplačen ogled: Da

Koncert: DITKA

Glasbena zgodba Ditke Čepin, pevke, kitaristke in skladateljice, je kombinacija uglasbene poezije znanih slovenskih pesnikov Ferija Lainščka in Toneta Pavčka ter avtorske glasbe, ki jo ustvarja skupaj z očetom Gorazdom Čepinom, skladateljem, pianistom in pevcem, sicer stalnim članom njene zasedbe. Ditkine pesmi v angleškem jeziku so bile večkrat nagrajene na priznanih glasbenih tekmovanjih v tujini (UK Songwriting Contest, Unsigned Only, USA).

Ta mlada, zelo avtentična koroška glasbenica, ki ima za seboj tako številne samostojne koncerte avtorske glasbe kot tudi koncerte v okviru večjih, glasbenih festivalov (Arsana, Pivo in cvetje Laško, Lent,..), bo koprskemu bisernemu festivalu prispevala briljanten odmerek slovenskega country popa in rocka. Predstavila se bo z glasbeno zasedbo Gorazd Čepin (klaviature in spremljevalni vokal), Jan Lužnik (električna kitara in back-vokal), Ilj Pušnik (kontrabas) in David Slatinek (tolkala).

Nakup vstopnice prek spleta (https://www.eventim.si/si/vstopnice/poletje-z-biseri-perle-destate-2019-koper-pokrajinski-muzej-1135351) ali v Pokrajinskem muzeju Koper.