Socialna pedagogika za krepitev socialnih veščin

Termin: 27.09.2019 ob 20:00
Lokacija: Koper
Prizorišče: Atrij UP
Brezplačen ogled: Da

UP PEF vabi na EVROPSKO NOČ RAZISKOVALCEV .

Pedagoška fakulteta poleg ostalih članic Univerze na Primorskem tudi letos sodeluje na dogodku ENR, ki bo potekal v petek, 27. septembra 2019, od 8.00 do 20.00 v Izoli (UP FVZ) in Kopru (atrij UP) z različnimi deležniki. Več informacij: www.ern.um.si.

______________________________________________________

Delavnica: Socialna pedagogika za krepitev socialnih veščin

Termin in lokacija: 27. september 2019 od 8.00 do 20.00 v atriju UP (Titov trg 4, Koper).

Opis: Socialna pedagogika na Primorskem, kot enega pomembnih področij za celostni razvoj otrok, mladostnikov in odraslih uporablja metode Treninga socialnih veščin. Po principu Youth to Youth bodo študentje socialne pedagogike z obiskovalci izvedli nekaj sklopov zanimivih delavnic.

Izvajalci, študentje magistrskega študijskega programa Socialna pedagogika: Tamara Viktorija Matkovič, Ajda Janežič, Sara Al Dhagistani, Lucija Selinšek, Špela Benčina.

______________________________________________________

Osrednji namen projekta “Znanost za življenje” je popularizirati poklic raziskovalca, znanstvenika in ga približati širši javnosti, zlasti mladim. Osrednji dogodek projekta Znanost za življenje je vseevropska Noč raziskovalcev, ki bo v Sloveniji potekala v kar petih krajih: Brežice, Izola, Koper, Ljutomer, Maribor.