Preglej vse novice

Aktivno poletje v parku vodnih športov v Žusterni

Kategorija: Splošno
Datum objave:

Park vodnih športov Active Koper v Žusterni jutri odpira svoja vrata. Pestri lanskoletni ponudbi se letos pridružujejo še tečaji potapljanja na vdih in umetnostnega plavanja. Junija in septembra se bodo lahko občanke in občani za polovično ceno preizkusili v veslanju s SUP-om, polovična bo tudi cena za izposojo pedalina.

Active Koper bo deloval do konca septembra, junija in septembra bodo aktivnosti na voljo samo ob vikendih (v soboto in nedeljo), julija in avgusta pa vsak dan med 8. in 20. uro. Tudi letos imajo obiskovalci možnost izposoje SUP-a, kajaka, kanuja, jadralnih desk, pedalinov, koles, električnih koles, mopedov in skirojev, jadrnic, štirikoles in vodnih koles, prav tako se lahko udeležijo različnih tečajev (potapljanja, jadranja, plavanja …), kolesarskih izletov in prevozov z motornimi čolni.

Ponudbo so letos še nadgradili in dopolnili ter se tako še bolj približali dejanskim željam uporabnikov. Organizirali bodo različne delavnice in aktivnosti, kot so vrtenje obročev hula hop in poiev, masaže, jutranjo jogo na plaži, prvič letos pa bodo izvajali tečaje potapljanja na vdih in umetnostnega plavanja. Pripravili so posebne pakete storitev, ki so prilagojeni različnim ciljnim skupinam, kot so družine z otroki, mladi in aktivni pari, starejši uporabniki ter večje skupine (kolektivi sodelavcev, praznovanje rojstnih dni). Storitvam se pridružujejo tudi aktivne počitnice in poletni kampi za otroke. Park vodnih športov tako prav zares postaja prostor za aktivno preživljanje prostega časa, hkrati pa tudi mesto druženja in srečevanja.