Zapri
22. 05. 2024 Javno naznanilo o drugi javni razgrnitvi dopolnjenega osnutka Občinskega prostorskega načrta Mestne občine Koper Preberi več
Zapri
Preglej vse novice

Izteka se drugi rok za prijavo na 10. Sladko Istro

Kategorija: Splošno
Datum objave:

Danes se izteka drugi rok za prijavo na 10. mednarodni festival sladic in sladkih izdelkov – Sladka Istra, ki bo v Kopru konec septembra.

Še danes, se lahko ponudniki istrskih, slovenskih in tujih sladkih dobrot, čokoladnih izdelkov, vinarji, pivovarji, čebelarji in prodajalci različnih kuhinjskih in slaščičarskih pripomočkov, kuharskih knjig in drugih z gastronomijo povezanih vsebin prijavijo na drugi rok za prijavo za sodelovanje na 10. Sladki Istri.

 Spletna prijavnica, cenik in pogoji sodelovanja so ponudnikom na voljo na spodnji povezavi, sicer pa se bodo prijave na Sladko Istro zaključile 16. julija.

Mednarodni festival sladic in sladkih izdelkov, ki ga bodo v Kopru gostili od petka, 28. septembra, do nedelje, 30. septembra 2018 že deseto leto zapored, velja za največjo tovrstno prireditev v državi. V luči letošnje desete obletnice in praznovanja Evropskega leta kulturne dediščine bo prireditev poleg kuharskih in slaščičarskih delavnic in šovov, vinskih degustacij, delavnic za otroke in drugih sladkih vsebin ponudila tudi bogat kulturni program. Več na www.sladka-istra.si.