Preglej vse novice

Medobčinska uprava Istre zaposluje nove sodelavce

Kategorija: Splošno
Datum objave:
Sedež Medobčinske uprave Istre

Medobčinska uprava Istre je objavila javni natečaj za kadrovske okrepitve. V Medobčinskem redarstvu išče osem občinskih redarjev pripravnikov. Rok za prijavo se izteče 19. septembra.

Medobčinsko redarstvo v svoje vrste vabi osem redarjev pripravnikov z zaposlitvijo za nedoločen čas, s polnim delovnim časom in s šestmesečnim poskusnim delom. Gre za odgovorno, izjemno raznoliko in dinamično delo, ki se opravlja na terenu v Mestni občini Koper, Občini Piran, Občini Izola in Občini Ankaran. Izbrani kandidat se mora udeležiti strokovnega usposabljanja za opravljanje nalog občinskega redarstva in uspešno opraviti preizkus znanja v roku enega leta po sklenitvi pogodbe o zaposlitvi.

Od kandidatov se pričakuje najmanj srednja strokovna oziroma splošna izobrazba, najmanj šest mesecev delovnih izkušenj v ustrezni stopnji izobrazbe, državljanstvo Republike Slovenije in znanje uradnega jezika (slovenščine in italijanščine). Kandidati morajo imeti uporabniško znanje za delo z računalnikom in vozniški izpit kategorije B, zaželen pa je tudi vozniški izpit kategorije A.

Informacije o javnem natečaju in vsi pogoji za zasedbo delovnega mesta so objavljeni na spletni povezavi.

Foto: MOK