Zapri
05. 04. 2024 V veljavi sklep o plakatiranju v kampanji za evropske volitve Preberi več
Zapri
Preglej vse novice

NZS išče prostovoljce za UEFA evropsko prvenstvo do 21 let

Kategorija: Splošno
Datum objave:

Največji nogometni dogodek v Sloveniji UEFA evropsko prvenstvo do 21 let se bliža, že marca bo eno od skupin gostila tudi koprska Bonifika. Ker gre za velik organizacijski zalogaj, Nogometna zveza Slovenije še naprej vabi prostovoljce, ki bi želeli začutiti utrip evropskega prvenstva in sodelovati pri organizaciji, da se jim pridružijo. Prijave bodo odprte vse do nedelje, 31. januarja.

Prostovoljci so nepogrešljiv del vseh športnih dogodkov, nič drugače ne bo na UEFA evropskem prvenstvu do 21 let, ki ga bosta marca in junija gostili Slovenija in Madžarska. Krovna evropska nogometna zveza sicer že vrsto let omogoča, da širša javnost pobliže spozna organizacijo največjih športnih dogodkov. Ker si tako UEFA kot Nogometna zveza Slovenije želita ustvariti zagnano in motivirano ekipo prostovoljcev, ki bi pomagali na številnih organizacijskih področjih, NZS že nekaj časa vabi vse k sodelovanju.

Na ta način želi na štirih različnih lokacijah, med drugim v Kopru, privabiti po 100 prostovoljcev. Vsi, ki bi želeli sodelovati pri organizaciji, se lahko prijavijo do nedelje, 31. januarja, in sicer prek spletne aplikacije na portalu Evropske nogometne zveze. Prijavo za sodelovanje na posamezni lokaciji (Koper, Celje, Maribor in Ljubljana) in delovnem področju (TV, slovesnosti, marketinške aktivnosti, VIP, mediji, vstopnice in druga) lahko odda vsak posameznik z osnovnim znanjem angleščine, ki bo 10. marca dopolnil 18 let in je pripravljen vložiti energijo, trud in voljo v organizacijo največjega nogometnega dogodka v Sloveniji. Izbrani kandidati se bodo morali pred začetkom prvenstva udeleževati intervjujev (virtualno) in treninga ter pomagati pri organizaciji treh tekmovalnih dni prvenstva.

Več informacij je na voljo na spletni strani oziroma na naslovu prostovoljci@ep-u21.si.