Preglej vse novice

Si želite nastopiti v filmu?

Kategorija: Splošno
Datum objave:

Prihodnji teden bo Koper prizorišče snemanja filma z naslovom SCOUT. Pod režijo se bo podpisal Primorec Alex Cvetkov. Vsi tisti, ki bi želeli nastopiti v filmu imate tako možnost postati statisti.

Za snemanje, ki bo potekalo že prihodnji teden, od 18. do 21. aprila v Kopru, nekaj kadrov pa bodo posneli tudi v Trstu, bodo potrebovali 80 statistov. Prijavite se lahko vsi, ki ste stari od 19 do 30 let (maksimalno 35 let). Poleg tega pa bodo potrebovali tudi nekaj 15-letnikov, fante in dekleta, ki bodo na set stopili v petek, 20. aprila. Drugih omejitev in pogojev za prijavo ni.

V Kopru bo snemanje potekalo v sredo 18. aprila. Ekipa bo prizore posnela na Ukmarjevem trgu pri lokalu Kroštola, na Obalni cesti in Destradijevem trgu blizu Središča Rotunda.

Statiste potrebujejo za celodnevno snemanje, sodelujete lahko samo en dan ali pa vse tri dni. Prevoz do Trsta je urejen, dobra energija in hrana prav tako. Statiranje bo plačano, več informacij glede plačila pa boste dobili ob prijavi.

Za statista se lahko prijavite najkasneje do petka, in sicer na elektronski naslov nina.step@gmail.com

Režiser filma SCOUT, ki ga bodo prihodnji teden snemali v Kopru in Trstu, je mlad perspektiven režiser Alex Cvetkov, ki zaključuje šolanje na filmski akademiji v Los Angelesu. S filmom želi predstaviti temno plat tehnologije, in sicer skozi uporabo aplikacije SCOUT. Glavni lik filma namreč želi na račun aplikacije zaslužiti čim več kripto valut, a na tej slepi poti pozabi na stvari, ki so mu najdražje.