Preglej vse novice

Turistični ponudniki vabljeni k oddaji turističnih paketov

Kategorija: Splošno
Datum objave:

Objavljen je javni poziv za oddajo ponudb za promocijo turističnih paketov slovenskega turističnega gospodarstva.

Slovenska turistična organizacija (STO) je tudi v letu 2018 objavila javni poziv za oddajo ponudb za promocijo turističnih paketov slovenskega turističnega gospodarstva, z namenom promocije slovenske turistične ponudbe in prodaje konkretnih turističnih storitev neposredno pri ponudnikih.

Cilj javnega poziva je promocija turističnih paketov v sklopu digitalne kampanje s strani STO in s tem povečanje števila prihodov in nočitev turistov ter posledično večanje prihodkov v turizmu. Slovenska turistična organizacija bo globalno digitalno kampanjo izvedla na 10 trgih oz. skupinah trgov in v Združenih državah Amerike. Več informacij o digitalni kampanji je na voljo na:  https://www.slovenia.info/sl/digitalna-kampanja.

Mestna občina Koper vabi ponudnike turističnih storitev, da  svoje predloge za turistične pakete za spomladansko obdobje oddajo do vključno 2. marca 2018, in sicer za sledeče sklope: aktivne počitnice, družinske počitnice, wellness ponudbe, kulinarične ponudbe in ponudbe mest, kulture in festivalov.

Oddaja ponudb je možna prek spletne aplikacije na www.slovenia.info/oddajpaket in je za ponudnike brezplačna. Ponudnik mora zagotoviti lektorirano oddajo vsebin v slovenskem jeziku. Vsi  oddani paketi bodo prevedeni in objavljeni na pristajalnih straneh digitalne kampanje v 6 tujih jezikih: angleškem, nemškem, italijanskem, francoskem, španskem in ruskem jeziku.

Za dodatne informacije v zvezi z oddajo ponudb se lahko obrnete na 01 5898 538 ali na elektronski naslov: eposlovanje@slovenia.info.