Preglej vse novice

V torek dezinsekcija kanalizacijskega sistema na območju koprske in ankaranske občine

Kategorija: Splošno
Datum objave:

Javno podjetje Marjetica Koper bo v torek, 19. aprila 2022, začelo izvajati prvi krog dezinsekcije javnega kanalizacijskega omrežja na območju Mestne občine Koper in Občine Ankaran. Na ta način učinkovito odpravlja težave s škodljivimi insekti, ki se zadržujejo tudi v kanalizaciji.

Dezinsekcijo, ki jo bodo od torka dalje izvajali na celotnem javnem kanalizacijskem omrežju, bodo opravili na podlagi prijav občank in občanov v minulem letu ter potreb, ki so se izkazale ob rednem izvajanju gospodarske javne službe. Na podlagi lanskoletnih izkušenj občanke in občane pozivajo, da se pridružijo akciji in dezinsekcijo na lastne stroške izvedejo tudi v stanovanjskih blokih in površinah v zasebni lasti, saj bo dezinsekcija uspešna le, če bo sočasno opravljena na celotnem območju.

Glede na to, da je izvedba dezinsekcije pogojena z ugodnimi vremenskimi razmerami, bodo občanke in občani pravočasno obveščeni o spremembah datuma izvedbe. Za več informacij in terminih izvedbe dezinsekcije na določeni lokaciji znotraj obeh občin so dosegljivi na elektronskem naslovu kanalizacija@marjeticakoper.si ali telefonski številki 05 66 33 801 oziroma na elektronskem naslovu izvajalca radit@siol.net ali na telefonski številki 068 138 831.