Preglej vse novice

Župan nagradil 107 najuspešnejših osnovnošolcev

Kategorija: Splošno
Datum objave:

Župan Mestne občine Koper Aleš Bržan je včeraj na razgledni ploščadi v Marezigah sprejel letošnje najuspešnejše devetošolke in devetošolce ter jim za odličen uspeh v vseh letih osnovne šole izročil posebna priznanja.

V letošnjem šolskem letu se je med najuspešnejše osnovnošolke in osnovnošolce zapisalo 107 devetošolk in devetošolcev. Ti prihajajo iz vseh enajstih koprskih osnovnih šol, in sicer iz OŠ dr. Aleš Bebler Primož Hrvatini, OŠ Antona Ukmarja, OŠ Dekani, OŠ Dušana Bordona, OŠ Elvire Vatovec Prade, OŠ Ivana Babiča Jagra Marezige, OŠ Koper, OŠ Istrskega odreda Gračišče, OŠ Oskarja Kovačiča Škofije, SE Pier Paolo Vergerio il Vecchio in OŠ Šmarje pri Kopru.

Mladim upom je župan izročil posebna priznanja in jim čestital za njihov uspeh. Poleg priznanja so učenke in učenci prejeli knjigo Vihar v meni, avtorice Nejke Omahen Šikonja, ter vrečko iz jute in brisačo Mestne občine Koper.

Dogodek na eni od najlepših lokacij v koprski občini, s čudovitim razgledom na Koprski in Tržaški zaliv, je povezoval voditelj Evgen Ban, z dinamičnim nastopom pa ga je popestrila glasbena skupina BOOOM!

Foto: Jakob Bužan