Zapri
22. 05. 2024 Javno naznanilo o drugi javni razgrnitvi dopolnjenega osnutka Občinskega prostorskega načrta Mestne občine Koper Preberi več
Zapri
Covid-19
Vse informacije o storitvah in ukrepih v času razglašene epidemije Preberi več
Preglej vse novice

Cepljenje brez naročanja ta teden tudi v Kopru

Kategorija: Splošno, COVID-19
Datum objave:

V Kopru bodo v sredo, 16. junija, in v četrtek, 17. junija, med 14.30 in 18.00 cepili tiste, ki se na cepljenje niso predhodno naročili. Pogoj je, da so občani Mestne občine Koper ali Občine Ankaran oziroma da imajo izbranega zdravnika v Kopru. V času cepljenja bo v neposredni bližini delovala tudi točka za pridobitev digitalne identitete, s katero lahko na portalu zVEM pridobite potrdilo o cepljenju, rezultatu testiranja oziroma da ste preboleli covid-19.

Ta teden bodo brezplačno cepljenje brez predhodnega naročanja izvajali tudi na cepilnem mestu v Kopru. Cepljenje bo potekalo v sredo, 16. junija, in v četrtek, 17. junija, od 14.30 do 18.00 v Specialistični ambulanti za diabetes na Dellavallejevi ulici 3 v središču mesta. Izvajal ga bo Zdravstveni dom Koper, pogoj je le, da ste občani Mestne občine Koper ali Občine Ankaran oziroma da imate izbranega zdravnika v Kopru.

Točka SMSpass bo odprta v sredo in četrtek

V šotoru pri cepilnem centru pred ZD Koper že dober teden deluje tudi točka za pridobitev digitalne identitete SMSpass, s katero lahko na portalu zVEM pridobite potrdilo o cepljenju, rezultatu testiranja oziroma da ste preboleli covid-19. Ker se urnik delovanja točke prilagaja terminom cepilnega centra, sporočamo, da bo ta teden točka odprta v sredo in četrtek, 16. in 17. junija, med 14.30 in 19.00.