Preglej vse novice

Cepljenje se nadaljuje tudi ta teden

Kategorija: Splošno
Datum objave:

Da bi cepljenje omogočili čim širšemu krogu ljudi, sta Zdravstveni dom Koper in zdravstveni zavod Cor Medico v sodelovanju z Mestno občino Koper zagotovila dodatne termine za cepljenje. Nenaročene na Dellavallejevi ulici 3 cepijo že danes, cepljenje bodo ponovno organizirali v petek. Ker želijo možnost cepljenja približati vsem, bodo z mobilno cepilno enoto jutri med 15. in 17. uro prisotni pred poslovalnico Agraria Koper. Sicer se v teh dneh nadaljuje tudi cepljenje proti sezonski gripi.

V prizadevanju za čim višjo stopnjo precepljenosti Zdravstveni dom Koper tudi v tem tednu nadaljuje cepljenje proti bolezni covid-19 s cepivom proizvajalca Pfizer Biontech. Cepljenje za nenaročene organizirajo že danes med 14.30 in 18. uro. Udeleži se ga lahko vsak, ne glede na to, ali je občan koprske občine ali ne. Nenaročene bodo znova cepili v petek, 3. decembra, med 8. in 10. uro ter med 10.30 in 13. uro. Cepljenje organizirajo tudi v četrtek, 2. decembra, a le za predhodno naročene.

Da bi vsi, ki se do zdaj še niso odločili za cepljenje, lahko čim lažje prišli do cepiva, bo mobilna cepilna enota koprskega zdravstvenega doma jutri, 1. decembra, med 15. in 17. uro prisotna v neposredni bližini poslovalnice Agraria Koper.

Sicer ZD Koper v Otroško šolskem dispanzerju organizira tudi cepljenje otrok, starih med 12 in 18 let. Cepljenje poteka po predhodnem naročilu na telefonski številki 05 6647 271.

Ob povečanem zanimanju za cepljenje je tudi Zdravstveni zavod Cor Medico zagotovil dodatne termine za nenaročene. Proti bolezni covid-19 in sezonski gripi bodo cepili že ta konec tedna, in sicer v petek, 3. decembra, med 14. in 18. uro v Šalari na Vanganelski cesti 20. Na isti lokaciji se bo možno cepiti tudi v soboto, 4. decembra, med 12. in 16. uro. Sicer cepljenje izvajajo tudi vsako sredo od 15. do 17. ure v Ankaranu na Regentovi 2.