Preglej vse novice

Koprski občinski inšpektorat in redarstvo konec meseca v nove prostore

Kategorija: Splošno
Datum objave:

V pisarne geodetske uprave se bosta predvidoma konec julija preselila Občinski inšpektorat in redarstvo Mestne občine Koper. Gre za selitev skupno 20 uslužbencev, ki so doslej službovali v pisarnah Arene Bonifika, ločeni od občinske uprave koprske občine. Skupaj z zaposlenimi se bo selil tudi vozni park, ki pa ne bo zasedel parkirišča na Trgu Brolo.

V nekdanje prostore Geodetske uprave Republike Slovenije se bosta kmalu vselila Občinski inšpektorat in redarstvo, ki delujeta v okviru Službe za inšpekcijo, redarstvo, zaščito in reševanje. S selitvijo bo 20 zaposlenih dobilo nove, prostornejše prostore za delo, poleg tega pa bodo na Trgu Brolo bližje matični organizaciji, kar bo bistveno olajšalo organizacijo dela znotraj službe in njeno učinkovitost.

Na novo lokacijo se bo preselil tudi vozni park, ki pa ne bo obremenil parkirnih površin na Trgu Brolo. Vozila, ki so bila doslej parkirana samo v garažni hiši pod športno dvorano na Bonifiki, bodo namreč od konca meseca parkirana na zasebni parkirni površini ob nekdanjih prostorih koprske upravne enote.