Preglej vse novice

Medobčinska uprava Istre z novostjo za potencialne občinske redarje

Kategorija: Splošno
Datum objave:
Sedež Medobčinske uprave Istre

Medobčinska uprava Istre ima za izvajanje kakovostnega in učinkovitega nadzora medobčinskega redarstva na območju istrskih občin v letu 2023 predvidenih 15 novih zaposlitev na delovnem mestu občinski redar – tri je na podlagi izvedenih javnih natečajev že zaposlila, nezasedenih pa ostaja še 12 mest. Nov javni natečaj bo objavljen v kratkem.

Hkrati je Medobčinska uprava Istre dopolnila svojo spletno stran z možnostjo prijave na obveščanje ob objavi javnega natečaja za zasedbo prostega delovnega mesta. »Dopolnitev je posledica klicev potencialnih kandidatov v obdobju, ko nismo imeli objavljenega javnega natečaja, in raznih prošenj za obveščanje ob objavi,« pojasnjujejo na Medobčinski upravi Istre.

Dopolnitev je urejena kot dodatna spletna stran pod zavihkom Medobčinsko redarstvo, na kateri je na kratko predstavljen poklic občinskega redarja, ponuja pa tudi možnost informativne prijave. Ob objavi javnega natečaja bo Medobčinska uprava Istre zainteresirane kandidate obvestila o javnem natečaju in jim predlagala, naj se nanj prijavijo. Zbiranje osebnih podatkov je sistemsko urejeno in usklajeno z GDPR.

Foto: MOK