Zapri
05. 04. 2024 V veljavi sklep o plakatiranju v kampanji za evropske volitve Preberi več
Zapri
Preglej vse novice

Mestna občina Koper išče naj prostovoljko ali prostovoljca leta 2022

Kategorija: Splošno
Datum objave:

Združenje za promocijo prostovoljstva Slovenske filantropije in Mestna občina Koper sta konec septembra objavili natečaj Naj prostovoljec Mestne občine Koper 2022, s katerim želita podeliti priznanje posameznikom, ki s svojim prostovoljskim delom prispevajo k večji kakovosti življenja občanov, pa tudi k razvoju in spodbujanju prostovoljstva v občini. K oddaji predlogov za Naj prostovoljca Mestne občine Koper 2022 vabita nevladne organizacije, javne zavode, neformalne skupine in posameznike. Rok za oddajo prijav se izteče v sredo, 12. oktobra.

Prijavljene prostovoljke in prostovoljci se bodo za naziv Naj prostovoljec Mestne občine Koper 2022 potegovali v treh starostnih kategorijah, in sicer do dopolnjenih 30 let, od 30 do 65 let in nad 65 let.

O izbiri prostovoljk in prostovoljcev, ki jim bo podeljen naziv, bo na podlagi prijav odločala komisija. Merila odločanja so podrobneje predstavljena na spletni strani Slovenske filantropije, prijavni obrazec je dostopen tukaj. Rok za oddajo prijav je 12. oktober, podelitev priznanj pa bo potekala predvidoma 7. novembra 2022.

Mestna občina Koper želi s podelitvijo nazivov občanke in občane prostovoljce pohvaliti za opravljeno delo, hkrati pa tudi druge spodbuditi, da pomagajo sočloveku.

Več informacij lahko najdete na spletni strani https://www.prostovoljstvo.org/www.prostovoljstvo.org, na elektronskem naslovu prostovoljstvo.koper@filantropija.org ali na telefonski številki 070 713 332.

Foto: Mestomladih.si