Zapri
19. 02. 2024 Objavljena stališča do pripomb in predlogov z javne razgrnitve OPN-ja Preberi več
Zapri
Covid-19
Vse informacije o storitvah in ukrepih v času razglašene epidemije Preberi več
Preglej vse novice

Mobilne cepilne enote bodo prihodnji teden znova na terenu

Kategorija: Splošno, COVID-19
Datum objave:

Zdravstveni dom Koper bo prihodnji teden nadaljeval cepljenje na terenu. Mobilne cepilne enote bodo v sredo, 25. avgusta, obiskale krajevne skupnosti Črni Kal, Škofije in Za gradom.

Da bi vsi, ki se do zdaj še niso odločili za cepljenje, lahko čim lažje prišli do cepiva, bo Zdravstveni dom Koper v prihodnjem tednu nadaljeval cepljenje proti bolezni covid-19 na terenu. Z mobilno enoto bodo prisotni v sredo, 25. avgusta, in sicer od 15. do 16. ure pred pošto v Črnem Kalu, med 16.30 in 17.30 pri cerkvi v centru Škofij, od 18. do 19. ure pa na parkirišču pred Mercatorjem na Markovcu. Na voljo bosta cepivi Pfizer in Janssen, zainteresirani pa morajo s seboj prinesti zdravstveno kartico.

V prihodnjem tednu bo zdravstveni dom nadaljeval tudi cepljenje za nenaročene polnoletne osebe. V torek, 24. avgusta, med 14.30 in 16.30 se bodo zainteresirani lahko cepili s cepivom Pfizer, med 16.30 in 18. uro pa s cepivom Janssen. Odprto cepljenje je namenjeno vsem, ne samo občankam in občanom koprske občine, potekalo pa bo na lokaciji Zdravstvenega doma Koper, Dellavallejeva 3.

Zaradi velike zasedenosti parkirišča na Vergerijevem trgu (ob ZD Koper) in Trgu Brolo na Mestni občini Koper obiskovalcem Zdravstvenega doma Koper svetujejo, da svoja vozila parkirajo v novi Parkirni hiši Belveder. Prva ura parkiranja je brezplačna, vsaka naslednja pa le en evro.