Zapri
22. 05. 2024 Javno naznanilo o drugi javni razgrnitvi dopolnjenega osnutka Občinskega prostorskega načrta Mestne občine Koper Preberi več
Zapri
Preglej vse novice

MOK išče tri nove sodelavce za različna področja

Kategorija: Splošno
Datum objave:

Mestna občina Koper je objavila tri javne natečaje, s katerimi išče Višjega svetovalca – za investicije, Višjega svetovalca – za pridobivanje in upravljanje nepremičnin ter Višjega svetovalca – občinskega urbanista. Vse tri zaposlitve so za nedoločen čas, s polnim delovnim časom.

Kandidat, ki se prijavlja na delovno mesto Višjega svetovalca – za investicije v Službi za investicije, mora med drugim imeti izobrazbo s področja gradbeništva, zaželeni pa sta najmanj dve leti izkušenj z delom na investicijskih projektih. Njegove zadolžitve bodo obsegale predvsem različne strokovne naloge v sklopu investicijskih projektov. Javni natečaj je objavljen na https://www.koper.si/public_tender/javni-natecaj-za-delovno-mesto-visji-svetovalec-za-investicije-2/, zainteresirani lahko svojo prijavo oddajo do 7. julija.

Občina išče tudi Višjega svetovalca – za pridobivanje in upravljanje nepremičnin, ki bo v Uradu za prostorski razvoj in nepremičnine vodil postopke pridobivanja in upravljanja nepremičnin, vodil evidence stvarnega premoženja občine ter zemljiško knjižno urejanje nepremičnega premoženja. Prednost pri izbiri bodo imeli kandidati z izobrazbo pravne smeri in z delovnimi izkušnjami na pravnem področju. Javni natečaj je objavljen na https://www.koper.si/public_tender/javni-natecaj-za-delovno-mesto-visji-svetovalec-za-pridobivanje-in-upravljanje-nepremicnin/, rok za oddajo vlog je 7. julij.

Občina išče tudi kandidata za zasedbo delovnega mesta Višji svetovalec – občinski urbanist, ki mora med drugim imeti izobrazbo s področja arhitekture, prostorskega načrtovanja ali urbanizma in izpolnjevati pogoje za to delovno mesto po Zakonu o urejanju prostora. Prijavi mora poleg tega priložiti krajši sestavek o osebnem videnju celostne politike prostorskega razvoja Mestne občine Koper. Natečaj je objavljen na povezavi https://www.koper.si/public_tender/javni-natecaj-za-delovno-mesto-visji-svetovalec-obcinski-urbanist/, rok za prijavo se izteče 12. julija.