Preglej vse novice

Naknadne in ponovne volitve v nekaterih krajevnih skupnostih

Kategorija: Splošno
Datum objave:

V nedeljo, 4. decembra, bodo v določenih volilnih enotah v nekaterih krajevnih skupnostih Mestne občine Koper potekale naknadne in ponovne volitve za člane sveta krajevne skupnosti. Volivci, ki so upravičeni glasovati na naknadnih in ponovnih volitvah, bodo o tem obveščeni po pošti.

Naknadne volitve na podlagi kandidatur, ki so bile vložene do postavljenega roka, bodo izvedene v krajevnih skupnostih Črni Kal (za volilne enote 3, 6, 8 in 11), Gračišče (za volilne enote 7 in 13), Dekani (za volilne enote 1 in 3), Olmo – Prisoje (za volilne enote 1, 2 in 5), Pobegi – Čežarji (za volilno enoto 2), Sveti Anton (za volilno enoto 2), Škocjan (za volilne enote 1, 2 in 4), Vanganel (za volilno enoto 3) in Za gradom (za volilno enoto 3).

Ponovne volitve na podlagi obstoječih kandidatur pa se bodo izvedle v krajevnih skupnostih Semedela za volilne enote 1 in 2 (volišče št. 406 – OŠ Dušan Bordon), ter Žusterna za volilne enote 1, 2 in 3 (volišče št. 409 – OŠ Anton Ukmar in volišče št. 427 – Obalni dom upokojencev).

V nedeljo, 4. decembra, bodo omenjena volišča odprta med 7. in 19. uro. Predčasno glasovanje pa bo potekalo v četrtek, 1. decembra, na volišču št. 901, na naslovu Mestna občina Koper, Verdijeva ulica 10, Koper. Tudi volišče za predčasno glasovanje bo odprto med 7. in 19. uro.

Foto: MOK