Zapri
22. 05. 2024 Javno naznanilo o drugi javni razgrnitvi dopolnjenega osnutka Občinskega prostorskega načrta Mestne občine Koper Preberi več
Zapri
Preglej vse novice

Občina išče najemnike za tri poslovne prostore v središču Kopra

Kategorija: Splošno
Datum objave:

Mestna občina Koper z javnim razpisom išče najemnike za tri poslovne prostore v starem mestnem jedru. Poslovni prostori na zanimivih in dostopnih lokacijah, ki se oddajajo za nedoločen čas, omogočajo izvajanje trgovskih in pisarniških dejavnosti. Rok za oddajo ponudb se izteče v torek, 10. maja, ob 12. uri.

Tokratni nabor poslovnih prostorov je številčno skromnejši, a zato nič manj zanimiv. Med večjimi prostori, ki jih občina oddaja v najem, je poslovni prostor na vselej polni in turistično zanimivi Kidričevi ulici (št. 7), namenjen pa je izvajanju trgovinske dejavnosti oz. mirne storitvene dejavnosti in prodaji kozmetike, ličil, parfumov ter drogerije. Prostor v pritličju poslovno-stanovanjske stavbe meri 50,66 kvadratnega metra, zanj bi lahko občina mesečno iztržila 500 evrov.

Koprska občina išče najemnika tudi za 21,50 kvadratnega metra velik prostor v pritličju poslovno-stanovanjske stavbe na Gortanovem trgu (št. 14), kjer je po izklicni mesečni najemnini 350 evrov mogoče opravljati trgovsko dejavnost. V neposredni bližini ponuja 19,10 kvadratnega metra velik prostor v poslovni stavbi na Gortanovem trgu (št. 15), ki se oddaja za pisarniško dejavnost, izklicna cena za mesečni najem znaša 191 evrov.

Poslovni prostori se oddajajo za nedoločen čas, zainteresirani morajo ponudbo z vso zahtevano dokumentacijo in potrdilom o plačani varščini oddati najkasneje do torka, 10. maja, do 12. ure. Javno odpiranje prispelih ponudb bo v četrtek, 12. maja, ob 9.30 v sejni sobi oz. pritličju Mestne občine Koper na Verdijevi ulici. Več informacij o razpisu si lahko preberete na spletni povezavi.