Preglej vse novice

Odprt je javni razpis za prodajne hiške in javne površine v Kopru

Kategorija: Splošno
Datum objave:

Mestna občina Koper z javnim razpisom išče najemnike prodajnih hišk na Semedelski cesti, Ukmarjevem trgu in Potniškem terminalu ter najemnike drugih delov javnih površin v Mestni občini Koper. Rok za prijavo je 3. februar.

Za prodajne hiške se lahko prijavijo tisti, ki jih zanimajo prodaja znamk in razglednic, turističnih knjig, zgoščenk z istrsko in slovensko tradicionalno glasbo, tipičnih spominkov in izdelkov domače obrti, okrasnega nakita domače obrti, keramičnih, glinenih in steklenih izdelkov ter umetnin. Prav tako se v hiškah lahko prodajajo majice, kape in drugi promocijski material Kopra oziroma Slovenije, pa tudi vino, olje, med, tartufi in drugi tipični istrski in slovenski izdelki oziroma druga dodatna, tudi gastronomska ponudba, ki pomeni pestrost izbire. Na drugih javnih površinah pa se obiskovalcem lahko oddajajo v najem štirikolesniki, skuterji, skiroji, kolesa in druga električna vozila oziroma druga turistična ponudba, ki pomeni popestritev turistične ponudbe Kopra, ter prodajni avtomati, ki so vsebinsko vezani na ponujanje turističnih vsebin (spominki, kovanci …).

Sicer bo ustreznost vsebine prijave ocenila komisija. Javni razpis je dostopen na občinski spletni strani www.koper.si, rok za prijavo na razpis je 3. februar. Za dodatne informacije se vsi zainteresirani lahko obrnejo na Mestno občino Koper na telefonsko številko 05 6646 216 ali na e-naslov turizem@koper.si.