Zapri
14. 05. 2024 V veljavi sklep o plakatiranju v treh referendumskih kampanjah Preberi več
Zapri
Preglej vse novice

Poslovni prostori v centru Kopra iščejo nove najemnike

Kategorija: Splošno
Datum objave:
Pogled s koprskega zvonika na Markovec in Žusterno

Mestna občina Koper je na svoji uradni spletni strani objavila javni razpis za oddajo poslovnih prostorov v najem. Tokrat so predmet najema trije prostori v starem mestnem jedru, in sicer dva na Gortanovem trgu in eden na Dimnikarski ulici. Interesenti lahko ponudbo oddajo najkasneje do torka, 26. septembra, do 12. ure.

V pritličju poslovno-stanovanjske stavbe na Dimnikarski ulici 8 je na voljo poslovni prostor v izmeri 38,58 kvadratnega metra. Prostor je primeren za trgovinsko ali mirno storitveno dejavnost, izklicna mesečna najemnina znaša 502 evra.

V poslovnem objektu na Gortanovem trgu 15 pa občina oddaja dva poslovna prostora, primerna za pisarniško dejavnost. V prvem nadstropju je na voljo 12,56 kvadratnega metra velik prostor za 127 evrov mesečne najemnine, v drugem nadstropju pa za 220 evrov mesečne najemnine 22 kvadratnih metrov velika pisarna.

Občina poslovne prostore v najem oddaja za določen čas petih let. Zadnji rok za oddajo ponudbe je torek, 26. september, do 12. ure. Javno odpiranje ponudb bo potekalo v četrtek, 28. septembra, ob 9. uri v prostorih Mestne občine Koper na Verdijevi ulici 10. Več informacij o javnem razpisu je dostopnih na spletni povezavi.

Foto: MOK

Pogled s koprskega zvonika na Markovec in Žusterno