Zapri
05. 04. 2024 V veljavi sklep o plakatiranju v kampanji za evropske volitve Preberi več
Zapri
Preglej vse novice

Rumeno-modre noči danes le v Taverni

Kategorija: Splošno
Datum objave:

Organizator Rumeno-modrih noči, Skupina Tojeto, obvešča, da je današnji program zaradi napovednega slabega vremena in močnega vetra odpovedan na vseh trgih, z izjemno Taverne, ki bo v znamenju zabave s Samodajefešta reunion. Festival Rumeno-modre noči se bo s polnim programom nadaljeval jutri in v nedeljo.

Rumeno-modre noči bodo danes potekale le v Taverni, v sklopu zabave Samodajefešta reunion bodo za odličen večer poskrbeli Angel Anx., Boltzmann, F. Sonik, Andrew T., Alexander Medness, Ian F. in Alessio.

Jutri, v soboto, 3. avgusta, bosta na Titovem trgu nastopili folklorna skupina Oljka in skupina Šukar, na Ukmarjevem trgu Hornets, Pankrti in Robbie Williams Tribute Band, medtem ko bo na trgu pri Upravi za pomorstvo prepevala skupina Karamela in Ana Pupedan. Pestro bo tudi v Taverni, kjer bodo za glasbo skrbeli znani koprski DJ Valentino Kanzyani, Lea Sirk in Tomy Declerque.

Tudi zadnji dan prireditve, nedelja, 4. avgusta, bo postregel s pestrim glasbenim izborom na treh prizoriščih: na Titovem trgu bodo igrali En big band, na trgu pri Upravi za pomorstvo bodo nastopili Primorski fantje in Natalija Verboten, v Taverni pa bodo obiskovalci lahko plesali v ritmih vroče salse.

Poskrbljeno je tudi za najmlajše, in sicer na Ukmarjevem trgu, pred kavarno Kapitanija in v Taverni, med 9. in 11. uro zjutraj potekajo različne tematske delavnice in animacija za otroke.