Preglej vse novice

Ta konec tedna popolna zapora Piranske ceste

Kategorija: Splošno
Datum objave:

Delavci podjetja Grafist bodo z gradbišča pri poslovnem kompleksu Solis ta konec tedna odstranili gradbeni žerjav. Zaradi zagotavljanja splošne varnosti bo zato v soboto, 17. oktobra, in nedeljo, 18. oktobra, na Piranski cesti veljala popolna zapora prometa. Že dan prej, v petek, 16. oktobra, bo od 15. ure dalje zaprto tudi parkirišče ob olimpijskem bazenu.

Ta konec tedna bo zaradi demontaže žerjava ob poslovnem objektu Solis na Piranski cesti v Kopru veljala spremenjena prometna ureditev. Od krožišča na začetku ceste do krožišča pri tržnici bo postavljena popolna zapora, še dan prej, v petek, 16. oktobra, bo od 15. ure dalje zaprto tudi parkirišče ob olimpijskem bazenu. Dostop na parkirišče za tržnico bo nemoten.

V času popolne zapore voznikom svetujemo, da do mesta dostopajo po Ankaranski ali Ljubljanski cesti oziroma hitro cesto zapustijo na izvozih Bertoki in Center.

Občankam in občanom se zahvaljujemo za razumevanje in jih prosimo, da upoštevajo prometno signalizacijo ter navodila izvajalca gradbenih del.