Zapri
05. 04. 2024 V veljavi sklep o plakatiranju v kampanji za evropske volitve Preberi več
Zapri
Preglej vse novice

V soboto na Večer s koprskimi prvaki

Kategorija: Splošno
Datum objave:

V soboto, 31. avgusta, bo v Kopru zavladalo športno vzdušje. V Centru športov na mivki bo popoldne prijateljsko srečanje v odbojki na mivki, zvečer pa nas v Taverni čaka prava športna zabava s skupino Rok’n’band. Zaradi prireditve se obetajo zapore prometa.

 

V Mestni občini Koper se zelo dobro zavedamo pomena športa in uspehov, ki jih nizajo koprski športniki. V znak zahvale in podpore delu koprskih športnikov to soboto prirejamo veliko športno druženje oziroma Večer s koprskimi prvaki (Serata con i campioni capodistriani).

Dogajanje se bo začelo ob 17. uri v Centru športov na mivki, kjer se bodo ekipe športnih klubov prijateljsko pomerile v odbojki na mivki, ob 20. uri pa se bo druženje preselilo v Taverno, kjer bomo najprej sprejeli koprske športnike, ki so letos dosegali odlične rezultate ter na pomembnih tekmovanjih doma in v tujini posegali po najvišjih uvrstitvah, nato pa se prepustili zabavi s skupino Rok’n’band.

Zaradi prireditve bo med 19. in 1. uro zjutraj popolna zapora Pristaniške ulice, in sicer od krožišča s Piransko cesto do Ukmarjevega trga ter popolna zapora Kidričeve ulice. Dostop do Kidričeve ulice in okoliških ulic ter trgov v času zapore ne bo možen. Prebivalci Nazorjevega trga, Glagoljaške ulice, Mladinske ulice, Verdijeve ulice, Vergerijevega trga in Izolskih vrat bodo do svojih domov lahko dostopali prek Petronijeve ulice.

Vse stanovalce z veljavnimi dovolilnicami za parkiranje v mestnem jedru prosimo, da v času prireditve svoje avtomobile parkirajo na parkiriščih ob severni obvoznici oz. na ostalih parkiriščih izven mestnega jedra, ker dostop z avtomobili do stanovanj v mestnem jedru ne bo možen.