Preglej vse novice

Zadnji dnevi za prijavo na razpis za občinske redarje pripravnike

Kategorija: Splošno
Datum objave:

V ponedeljek, 9. januarja, se izteče rok za prijavo na javni natečaj za uradniško delovno mesto občinskega redarja pripravnika. Medobčinska uprava Istre jih išče kar osem.

Medobčinsko redarstvo v svoje vrste vabi osem redarjev pripravnikov z zaposlitvijo za nedoločen čas, s polnim delovnim časom in s šestmesečnim poskusnim delom. Odložni pogoj je, da kandidati uspešno opravijo poskusno delo in preizkus znanja za opravljanje nalog občinskega redarstva najkasneje eno leto po sklenitvi pogodbe o zaposlitvi.

Gre za odgovorno, izjemno raznoliko in dinamično delo, ki se opravlja na terenu v Mestni občini Koper, Občini Piran, Občini Izola in Občini Ankaran. Razpis pa je namenjen tako moškim kot ženskam.

Od kandidatov se pričakuje najmanj srednja strokovna oziroma splošna izobrazba, najmanj šest mesecev delovnih izkušenj V. stopnje, znanje uradnega jezika (slovenščine in italijanščine) in državljanstvo Republike Slovenije. Prav tako morajo kandidati imeti uporabniško znanje za delo z računalnikom in vozniški izpit kategorije B, zaželen pa je tudi vozniški izpit kategorije A.

Kandidati se na javni natečaj prijavijo z vložitvijo obrazca oz. vloge za zaposlitev z izjavo o izpolnjevanju pogojev za delovno mesto. To lahko storijo tako, da izpolnjen obrazec pošljejo na elektronski naslov obcina@koper.si ali po pošti na naslov Mestna občina Koper, Verdijeva ulica 10, 6000 Koper. Tako obrazec kot vse informacije o natečaju in vsi pogoji za zasedbo delovnega mesta so sicer objavljeni na spletni povezavi.

Foto: MOK