Preglej vse novice

Zapora parkirišča pri stadionu v času evropskega prvenstva

Kategorija: Splošno
Datum objave:

Koper je v znamenju največjega nogometnega dogodka pri nas, stadion Bonifika bo v naslednjih dneh prizorišče štirih tekem evropskega nogometnega prvenstva do 21 let. V času prvenstva bo parkirišče ob nogometnem stadionu delno zaprto, dnevnim uporabnikom svetujemo, da v primeru zasedenosti svoja vozila parkirajo na parkirišču ob atletskem stadionu v neposredni bližini, ki je prav tako brezplačno.

Mestna občina Koper in Marjetica Koper obveščata vse uporabnike, da bo zaradi izvedbe tekem evropskega nogometnega prvenstva do 21 let parkirišče za stadionom Bonifika v naslednjih dneh delno zaprto. Za del parkirišča ob ograji nogometnega stadiona bo popolna zapora veljala ves čas med, 24. marcem (od 17. ure dalje) in 1. aprilom, za parkirišča do vključno druge dvojne vrste (iz smeri stadiona) pa le v naslednjih terminih:

  • od jutri, marca, od 17. ure, do četrtka, 25. marca, do polnoči,
  • od sobote, marca, od 17. ure, do nedelje, 28. marca, do polnoči,
  • in od torka, marca, od 17. ure, do srede, 31. marca, do polnoči.

Na občini vse občankam in občanom ter drugim uporabnikom svetujejo, da v času trajanja prvenstva uporabljajo druga, bližnja parkirišča, ki so prav tako brezplačna. Uporabijo lahko parkirišče Ob atletskem stadionu 1 in 2, vsa parkirišča Ulice 15. maja, P+R ob Kolodvorski in v Semedeli, Ob mandraču, v Žusterni, Pod deteljico (pri Marjetici Koper) ter vsa parkirišča izven mesta, kjer za parkiranje do nadaljnjega ni treba plačati.