Zapri
14. 05. 2024 V veljavi sklep o plakatiranju v treh referendumskih kampanjah Preberi več
Zapri
Preglej vse novice

Pravilno napovejte rezultat in osvojite navijaško majico

Kategorija: Splošno
Datum objave:

Odštevamo ure do začetka največjega nogometnega spektakla – evropskega prvenstva do 21 let, ki ga bomo v Kopru gostili od četrtka, 24. marca. Lokalni organizacijski odbor bo poskrbel, da boste tudi v času prvenstva aktivno spremljali tekme in sodelovali v promocijskih aktivnostih. Že jutri se tako začenja nova nagradna igra S pravilno napovedjo izida do navijaške majice NZS, ki bo trajala vse do zaključka prvega dela prvenstva.

Na koprski Bonifiki se bo v četrtek začelo zares. Uvodno tekmo skupine D evropskega prvenstva do 21 let predstavlja obračun med Anglijo in Švico (ob 15. uri), v večernih urah sledi še dvoboj med Portugalsko in Hrvaško (ob 21. uri). Že v nedeljo se bosta ob 18. uri pomerili Hrvaška in Švica, zastor nad koprsko skupino D bo padel v sredo, 31. marca, ko se bosta udarili še Hrvaška in Anglija (ob 18. uri).

V tednu dni, in sicer od srede, 24. marca, do srede, 31. marca, bodo lahko vsi nogometni navdušenci in druga zainteresirana javnost sodelovali v nagradni igri S pravilno napovedjo izida do navijaške majice NZS. Pravilna napoved rezultata posamezne tekme bo sodelujočemu prinesla navijaško majico z uradnim logotipom Nogometne zveze Slovenije, ki ga bo zagotovila Mestna občina Koper. Vsak, ki bo sodeloval in pravilno napovedal rezultat posamezne tekme, bo prejel eno navijaško majico.

Imena nagrajencev bodo objavljena na Facebook strani eKoper. Pravila in pogoji sodelovanja v spletni nagradni igri so objavljeni na spletni strani in bodo ves čas trajanja igre dostopna vsem udeležencem.