Covid-19
Vse informacije o storitvah in ukrepih v času razglašene epidemije Preberi več
Preglej vse novice

ZD Koper bo cepil tudi v nedeljo 

Kategorija: Splošno, COVID-19
Datum objave:

Zaradi velikega povpraševanja po cepljenju bodo v Zdravstvenem domu Koper poleg sobote, 18. septembra, množično cepljenje izvajali tudi v nedeljo, 19. septembra, zjutraj. Zaradi organizacije športnega dogodka Ironman vsem, ki se želijo cepiti, svetujemo, naj pred odhodom od doma preverijo stanje zapor prometa.

Odprto cepljenje bo v cepilnem centru na Dellavalejevi ulici 3 potekalo v soboto in nedeljo. V soboto bodo cepljenje izvajali med 9. in 16. uro, v nedeljo pa med 9. in 12. uro.

Odprto cepljenje je namenjeno vsem, ne samo občankam in občanom koprske občine, ta konec tedna bo na voljo zgolj cepivo Pfizer. Sicer pa cepljenje izvajajo tudi vsi koncesionarji, vendar se je nanj treba predhodno naročiti.

Zaradi velike zasedenosti parkirišča na Vergerijevem trgu (ob ZD Koper) in Trgu Brolo na Mestni občini Koper obiskovalcem Zdravstvenega doma Koper znova svetujejo, da v soboto svoja vozila parkirajo v novi Parkirni hiši Belveder. Prva ura parkiranja je brezplačna, vsaka naslednja pa en evro. Ob tem opozarjajo, da je parkirišče na severni obvoznici pod Bastionom namenjeno zgolj stanovalcem, imetnikom dovolilnic za parkiranje v mestnem jedru.

V nedeljo, 19. septembra, bo Koper prizorišče triatlonske preizkušnje Ironman, zato bodo številne ulice in ceste zaprte za promet. V jutranjih urah bosta za promet zaprti tudi severna obvoznica in PH Belveder. Vsem, ki se želijo cepiti, svetujemo, naj svoja vozila parkirajo na tržnici oziroma pri stadionu Bonifika in se do cepilnega centra ZD Koper sprehodijo. 

Zapore prometa lahko preverite na https://ekopercapodistria.si/novice/ironman-se-vraca-v-koper-od-danes-zapora-ukmarjevega-trga/.