Preglej vse novice

Daljši rok za oddajo ponudb za nakup dela poslovnega objekta Solis

Kategorija: Splošno
Datum objave:

Mestna občina Koper je podaljšala rok javnega zbiranja ponudb za nakup posameznih delov nedokončanega poslovnega objekta Solis na Bonifiki. Zainteresirani kupci lahko ponudbe po novem oddajo vse do 16. avgusta do 12. ure.

Občina išče kupca za nekaj več kot 10.000 kvadratnih metrov površin v poslovnem objektu Solis, ki bo poleg 61 nedokončanih prostorov in 256 parkirnih mest v podzemni parkirni hiši pridobil tudi pravico gradnje na še nezgrajenih delih stavbe. Nepremičnine, ki se kot celota prodajajo po izklicni ceni 7.524.122,50 evra brez vključenega davka na dodano vrednost, so po planskih aktih v ureditvenem območju za poselitev, na območju za centralne dejavnosti.

Osnovni pogoj za sodelovanje v postopku javnega zbiranja ponudb je pravočasno (do vključno 16. avgusta do 12. ure) vplačana varščina v višini 1.594.824,50 evra. Javno odpiranje ponudb bo v prostorih koprske občine 17. avgusta ob 10. uri.

Več informacij dobite na Uradu za prostorski razvoj in nepremičnine Mestne občine Koper oziroma na spletni strani https://www.koper.si/public_tender/javno-zbiranje-ponudb-za-prodajo-posemaznih-delov-nedokoncanega-poslovnega-objekta-solis-na-bonifiki/.