Zapri
14. 05. 2024 V veljavi sklep o plakatiranju v treh referendumskih kampanjah Preberi več
Zapri
Preglej vse novice

Kdo so zmagovalci nagradnega kviza?

Kategorija: Splošno
Datum objave:

Le še slab mesec nas loči do UEFA evropskega prvenstva do 21 let, ki ga bo med 25. in 31. marcem gostil Koper. Organizacijski odbor koprske občine je kljub ukrepom in omejitvam za zajezitev širjenja virusa pripravil številne aktivnosti, ena uspešnejših je bil spletni nagradni kviz Sprejmi izziv, osvoji reprezentančni dres. V štirih tednih smo prejeli več kot 500 pravilnih odgovorov in izžrebali štiri nagrajence, ki so osvojili dres slovenske nogometne reprezentance.

Za utrip in naraščanje napetosti pred največjim nogometnim dogodkom v Sloveniji že nekaj časa skrbi koprski organizacijski odbor. Da bi mlade reprezentance Anglije, Hrvaške, Portugalske in Švice, ki bodo marca igrale v Kopru, še bolj približali občankam in občanom ter drugi javnosti, je odbor januarja in februarja pripravil nagradni kviz Sprejmi izziv, osvoji reprezentančni dres.

V sklopu štirih tedenskih nagradnih kvizov smo prejeli več kot 500 pravilnih odgovorov, med njimi pa izžrebali štiri nagrajence, ki so prejeli uradni dres slovenske nogometne reprezentance. Z izkazanim znanjem in s kančkom sreče so dres osvojili Zlatko Muharemović, Danijela Šegula, Megi Smerdelj in Mojca Pepelnik. Nagrajenci, ki jim ob tej priložnosti še enkrat iskreno čestitamo, so nagrade že prejeli po pošti.

Koprski odbor bo sicer tudi v prihodnjih tednih organiziral številne druge promocijske aktivnosti in tako še dodatno stopnjeval napetost pred nogometnim dogodkom, na katerem pa v skupinskem delu ne bo gledalcev. Evropska nogometna zveza Uefa je namreč včeraj sporočila, da bodo tribune stadionov na Madžarskem in v Sloveniji prazne.