Zapri
22. 05. 2024 Javno naznanilo o drugi javni razgrnitvi dopolnjenega osnutka Občinskega prostorskega načrta Mestne občine Koper Preberi več
Zapri
Covid-19
Vse informacije o storitvah in ukrepih v času razglašene epidemije Preberi več
Preglej vse novice

Množično cepljenje jutri in v četrtek 

Kategorija: Splošno, COVID-19
Datum objave:

V Kopru tudi ta teden organizirajo cepljenje brez prehodnega naročanja, in sicer jutri, 29. junija, med 16. in 18. uro in v četrtek, 1. julija, med 17. in 19. uro. Samo še jutri bo med 14. in 19. uro v neposredni bližini delovala točka za pridobitev digitalne identitete SMSpass, s katero lahko na portalu zVEM pridobite potrdilo o cepljenju, rezultatu testiranja oziroma da ste preboleli covid-19.

Cepljenje, ki ga jutri (med 16. in 18. uro) in v četrtek (med 17. in 19. uro) izvaja Zdravstveni dom Koper, bo potekalo v Specialistični ambulanti za diabetes na Dellavallejevi ulici 3 v središču mesta. Ta teden bodo na voljo štiri vrste cepiva, in sicer Pfizer, Astra Zeneca, Johnson & Johnson in Moderna. Cepljenje ni več omejeno samo na občane, udeleži se ga lahko vsak, ki se želi cepiti.

Točka SMSpass odprta le še jutri

Še jutri, 29. junija, med 14. in 19. uro si lahko v šotoru pri cepilnem centru pred ZD Koper uredite digitalno identiteto SMSpass, s katero lahko na portalu zVEM pridobite potrdilo o cepljenju, rezultatu testiranja oziroma da ste preboleli covid-19.