Zapri
14. 05. 2024 V veljavi sklep o plakatiranju v treh referendumskih kampanjah Preberi več
Zapri
Preglej vse novice

MOK išče dva nova sodelavca

Kategorija: Splošno
Datum objave:

Mestna občina Koper je objavila dva javna natečaja, s katerima išče višjega svetovalca za splošne zadeve in javna naročila ter višjega svetovalca za pridobivanje in upravljanje nepremičnin. Obe zaposlitvi sta za nedoločen čas, s polnim delovnim časom. Rok za prijavo na posamezni natečaj je ponedeljek, 25. oktober.

Zainteresirani kandidati morajo izpolnjevati določene pogoje, ki so opredeljeni v posameznem natečaju. Ob prijavah za razpisani delovni mesti morajo imeti kandidati izobrazbo s področja prava in najmanj štiri leta delovnih izkušenj. Mestna občina Koper prijave za obe razpisani delovni mesti sprejema do vključno 25. oktobra.

Zadolžitve kandidata, ki se prijavlja na delovno mesto višjega svetovalca za splošne zadeve in javna naročila, bodo med drugim obsegale vodenje upravnih postopkov, vodenje in nadzor nad izvajanjem postopkov javnih naročil občine, sodelovanje pri postopkih za zavarovanje premičnega in nepremičnega premoženja občine in izvajanje podpornih nalog za Medobčinsko upravo Istre iz delovnega področja organizacijske enote.

Med objavljenimi natečaji je prosto mesto za zasedbo delovnega mesta višjega svetovalca za pridobivanje in upravljanje nepremičnin. Področje dela obsega vodenje zahtevnejših postopkov pridobivanja in upravljanja nepremičnin, zbiranje in analiziranje pravnih virov za pripravo predpisov in aktov, skrb za zakonitost poslovanja in izvajanje drugih strokovnih nalog.

Kandidati morajo pisno prijavo poslati v roku 15 dni od dneva objave, in sicer na naslov Mestna občina Koper, Verdijeva ulica 10, 6000 Koper.