Zapri
14. 05. 2024 V veljavi sklep o plakatiranju v treh referendumskih kampanjah Preberi več
Zapri
Preglej vse novice

Nov koledar koprske občine diši po Istri

Kategorija: Splošno
Datum objave:

Da bi bili tudi v prihajajočem letu dobri gospodarji svojega časa, so na Mestni občini Koper znova pripravili koledar. Ker bo Slovenija v prihajajočem letu nosilka naziva Evropska gastronomska regija, je tudi koledar za leto 2021 v znamenju gastronomije. Ob spoštovanju vseh veljavnih ukrepov in omejitev lahko svoj izvod prevzamete v prostorih občinske uprave.

Koledar Mestne občine Koper, ki bo v letu 2021 krasil domove občank in občanov, je opremljen s fotografijami istrskih dobrot, pod katere se je podpisal fotograf Jaka Ivančič. Letošnja tema Ko zadiši po Istri je povezana z nazivom Evropska gastronomska regija, ki ga je prejela Slovenija, predstavlja pa priznanje vsem, ki so vključeni v gastronomsko ponudbo.

Na koprski občini si želimo, da bi vas prelepi utrinki istrskih dobrot spremljali skozi vse leto. Ob spoštovanju veljavnih ukrepov in omejitev lahko v času poslovanja občine koledar prevzamete v prostorih na Verdijevi 10., je opremljen s fotografijami istrskih dobrot, pod katere se je podpisal fotograf Jaka Ivančič. Letošnja tema Ko zadiši po Istri je povezana z nazivom Evropska gastronomska regija, ki ga je prejela Slovenija, predstavlja pa priznanje vsem, ki so vključeni v gastronomsko ponudbo.

Na koprski občini si želimo, da bi vas prelepi utrinki istrskih dobrot spremljali skozi vse leto. Ob spoštovanju veljavnih ukrepov in omejitev lahko v času poslovanja občine koledar prevzamete v prostorih na Verdijevi 10.