Zapri
22. 05. 2024 Javno naznanilo o drugi javni razgrnitvi dopolnjenega osnutka Občinskega prostorskega načrta Mestne občine Koper Preberi več
Zapri
Preglej vse novice

Občina išče višjega svetovalca za družbene dejavnosti s pravno izobrazbo

Kategorija: Splošno
Datum objave:

Mestna občina Koper je prejšnji teden objavila javni natečaj za zasedbo prostega delovnega mesta višjega svetovalca za družbene dejavnosti, rok za prijavo se izteče v torek, 16. marca. Gre za zaposlitev za nedoločen čas, poleg splošnih pogojev, ki so opredeljeni v natečaju, mora kandidat imeti pravno izobrazbo in najmanj štiriletne delovne izkušnje v ustrezni stopnji.

Kandidati, ki se prijavljajo na delovno mesto višjega svetovalca za družbene dejavnosti v Uradu za družbene dejavnosti, morajo izpolnjevati več pogojev, med drugim morajo imeti izobrazbo s področja prava, visoko raven aktivnega znanja slovenskega jezika in višjo raven znanja italijanščine, strokovni izpit iz upravnega postopka in usposabljanje za imenovanje, ki ju sicer lahko opravijo naknadno, zaželen je tudi pravniški državni izpit. Z izbranim kandidatom bo sklenjena pogodba o zaposlitvi za nedoločen čas, s šestmesečno poskusno dobo.

Rok za prijavo na natečaj je torek, 16. marec. Javni natečaj z vsemi pogoji za zasedbo oz. kaj mora popolna prijava na javni natečaj vsebovati, je objavljen na spletni strani Mestne občine Koper: https://www.koper.si/public_tender/javni-natecaj-visji-svetovalec-za-druzbene-dejavnosti/.