Zapri
22. 05. 2024 Javno naznanilo o drugi javni razgrnitvi dopolnjenega osnutka Občinskega prostorskega načrta Mestne občine Koper Preberi več
Zapri
Preglej vse novice

Občina razpisuje prosto delovno mesto finančnika

Kategorija: Splošno
Datum objave:

Mestna občina Koper je objavila javni razpis za zasedbo prostega delovnega mesta finančnika za finance in kontroling v Oddelku za finance in proračun v Uradu za finance in računovodstvo. Zainteresirani kandidati se lahko prijavijo do vključno srede, 3. novembra. Pogoji za prijavo so opredeljeni v razpisu.

Zainteresirani kandidati morajo izpolnjevati določene pogoje, ki so opredeljeni v razpisu. Ob prijavi za razpisano delovno mesto morajo imeti kandidati najmanj tri leta delovnih izkušenj, izpolnjevati zahtevo znanja uradnega jezika, in sicer visoko raven aktivnega znanja slovenščine in višjo raven znanja italijanščine. Mestna občina Koper prijave sprejema do vključno 3. novembra.

Zadolžitve kandidata, ki se prijavlja na delovno mesto finančnika za finance in kontroling, bodo med drugim priprava zahtevnejših analiz, poročil in zahtevnih strokovnih gradiv, opravljanje zahtevnejših nalog s področja financ in proračuna ter izvajanje finančnega kontrolinga v skladu z internimi akti koprske občine.

Kandidati morajo pisno prijavo poslati v roku 15 dni od dneva objave, in sicer na naslov Mestna občina Koper, Verdijeva ulica 10, 6000 Koper.

Še je čas za prijavo na dve drugi delovni mesti

Občina še naprej išče višjega svetovalca za splošne zadeve in javna naročila ter višjega svetovalca za pridobivanje in upravljanje nepremičnin. Obe zaposlitvi sta za nedoločen čas, s polnim delovnim časom. Rok za prijavo na posamezni natečaj je prihodnji ponedeljek, 25. oktober.