Preglej vse novice

Parkiranje bo mogoče tudi z dovolilnicami, ki so pred kratkim potekle

Kategorija: Splošno
Datum objave:

V zadnjih dneh se je na nas obrnilo več občanov, imetnikov dovolilnic za parkiranje v starem mestnem jedru Kopra, katerih veljavnost je potekla ravno v teh dneh. Ti bodo kljub temu imeli možnost parkiranja vozil, veljavnost dovolilnice pa bodo podaljšali, ko se razmere umirijo.

Število obolelih skokovito narašča, tveganje, da bi se ob morebitnem stiku okužba prenašala dalje, je veliko, zato smo se na Mestni občini Koper odločili, da nemoteno parkiranje na parkiriščih, ki so temu namenjena, omogočimo vsem stanovalcem mestnega jedra, imetnikom posebnih dovolilnic, tudi tistim, ki jim je veljavnost v tem času potekla. Pogoji za parkiranje ostajajo enaki, dovolilnica naj bo nameščena na vidnem mestu.

Za vsa dodatna vprašanja smo na voljo na telefonski številki 05 66 46 100 oziroma elektronskem naslovu obcina@koper.si.

Občanke in občane znova pozivamo, naj bodo odgovorni. Zadržujte se doma, omejite stike in ob prvem znaku okužbe pokličite svojega osebnega zdravnika. Vse ključne informacije o ukrepih, ki jih je v času izrednih razmer sprejela Mestna občina Koper, in kontaktne številke posameznih zavodov in organizacij dobite na https://www.koper.si/sl/novice-in-obvestila/.